page-title-area

Rólunk mondták

FELTÖLTÉS ALATT

Az elmúlt évek folyamán úgy döntöttem, hogy meglévő végzettségem mellé továbbképzem magam. Az interneten tájékozódva találtam rá a Pragmaticum Oktatásszervező Kft.-re. Két éven belül, két képzést végeztem el szervezésükben. A képzések név szerint aranykalászos gazda, valamint élelmezésvezető. A képzésekről mindkét esetben interneten valamint, személyesen is tájékozódtam. A tanfolyamok jól megszervezettek, munkaidőhöz könnyen igazíthatóak, az elvárások teljesíthetőek voltak. Az oktatók minden esetben jól felkészültek és segítőkészek voltak. A tudás elsajátításához a tananyag megfelelő mennyiségben és minőségben a rendelkezésre volt bocsájtva. Mindent összegezve elégedett voltam az oktatás színvonalával, és további képzéseken is részt kívánok venni a Pragmaticum Oktatásszervező Kft szervezésében.

2018 Élelmezésvezető képzés

Az ismerőseimtől sok jót hallottam a Pragmaticum Oktatásszervező Kft.-ről, ezért döntöttem úgy, hogy náluk végzem el a hegesztő tanfolyamot. Az oktatók szakmailag felkészültek, emellett barátságosak, a szaktársak kedvesek és nyitottak, maga az oktatás pedig nagyon színvonalas. Rövid időn belül és munka mellett is könnyedén elvégezhetőek a képzések, és a bizonyítvány megszerzése után jó eséllyel indultam a munkaerőpiacon. Biztos vagyok benne, hogy a következő szakmámat is a Pragmaticum Oktatásszervező Kft.-nél fogom megszerezni.

2018 Hegesztő képzés

A Pragmaticum Oktatásszervező Kft. Teljesen korrekt oktatási lehetőséget biztosít a hallgatók számára,mint időben,fizetési lehetőségben. Megfelelő szakemberek adják át tudásukat az oktatásban (érthető magyarázatra gondolok azok számára is akik nem ezen a területen dolgoznak még)!!! Én, csak köszönettel tartozok felétek, mert úgy gondolom segítették, hogy teljesen új pályán folytathassam az életem!!! Ahoz képest h csak elkisértem az ismerősöm a megbeszélésre, sikerült annyira pozitív hatást elérnetek az Ildikóval , hogy elkezdtem a tanfolyamot. Bármiben szamithattam rátok, ami nekem nagyon fontos!!!

2018 Gyógypedagógiai segítő munkatárs